Ajankohta

2.3.2019 – 13.4.2019

Paikka

Saippua Center, Artturinkatu 2, rakennus M, 2. kerros

Hinta

70 €

Tapahtumaluokka

Kurssi

Järjestäjä

Turun Joogayhdistys
Joogaa, teetä ja tarinoita
← Takaisin

Vetäjä: Thua Aalto

Joogan ja luovan kirjoittamisen yhdistelmää voit tulla kokeilemaan juuri sellaisena kuin olet. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kummastakaan lajista, eikä sinun tarvitse olla notkea, taitava tai erityisen luova. Kirjoitamme lyhyitä kirjoitusharjoituksia ja otamme rennosti. Harjoittelemme hellittämään ja hengittämään sekä matolla että kynä kädessä. Voit kirjoittaa vain itsellesi tai jakaa kokemaasi muiden kanssa. Omat kirjoitusvälineet, jooga-alusta ja vesipullo mukaan. 

Tapaamiskertoja järjestetään neljä maalis-huhtikuussa 2019. Tapaamme joka toisena lauantaina: 2.3, 16.3, 30.3 ja 13.4 klo 10-12.30. Yhden tapaamiskerran kesto on 2 tuntia 30 minuuttia, jotta ehdimme rauhassa sekä joogata että kirjoittaa. Välissä pidämme lyhyen teetauon.

Huomaathan että tapaamiset toteutuvat vain, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. Tämän vuoksi ilmoittaudu ajoissa. 

Halutessasi voit osallistua myös ilman varsinaista ilmoittautumista kertamaksulla 20 €, mikäli salissa on tilaa. Ilmoita kuitenkin hyvissä ajoin kiinnostuksestasi osallistua kertamaksulla lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@turunjooga.fi. (Voit tiedustella paikkatilannetta tarvittaessa Thualta, mieluiten tekstiviestillä, p. 050 527 7976.)

Hinta:
Turun Joogayhdistyksen jäsenet 50 €
Muut 70 €

Kertamaksu 20 €

Osallistujamäärä: 9, jonka jälkeen voi ilmoittautua varasijalle.
Paikka: Pikkusali

Kurssiin sisältyy 4 harjoituskertaa.

Ilmoittautuessani kurssille hyväksyn samalla Turun Joogayhdistyksen peruutusehdot.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.